3600 - 4000 MDL
Umplere șanțuri nazolabiale
Șanțurile nazolabiale se găsesc la nivelul obrajilor de la baza nasului si până la colțurile gurii și sunt primele zone ale feței susceptibile de apariția ridurilor. Pentru o expresie a feței mai tânără și pentru un aspect mai neted și ferm al pielii, prima recomandare a dermatologiei cosmetice este umplutura cu acid hialuronic în șanțurile nazolabiale.
Pe masura înaintărr în vârstă, pielea își pierde din elasticitate și fermitate șli apar ridurile. Unele dintre acestea depind foarte mult de expresiile feței, felul în care ne încruntăm și de zâmbet. La nivelul obrajilor, șanțurile nazolabiale tind să se adâncească în timp, accentuând o expresie îmbătrânită.
Cea mai populară și eficientă metodă estetică pentru tratarea lor este injectarea acidului hialuronic fiind cel mai prietenos cu organismul. De fapt, este un biocomponent ce se resoarbe la 6-12 luni de la tratament și lasă în urmă piele hidratată, mai elastică și mai tânără.
Aceasta constă în injectarea fillerului în zonele afectate, astfel încât pielea să își recapete elasticitatea și volumul. În plus, fermitatea conferită împiedică obrazul să mai coboare.
*Pentru rezultate de rejuvenare facială completă, se recomandă că umplerea șanțurilor nazolabiale să se facă odată cu redefinirea pomeților și cu corectarea liniilor de marionetă (ridurile care coboară din colțurile gurii spre bărbie), pentru redarea completă a volumetriei faciale și obținerea unui rezultat armonios.

Programează o consultație cu specialiștii SUAV