Mezoterapia scalpului
De la 1200 MDL
Căderea firelor de păr şi rărirea podoabei capilare este o afecţiune frecventă şi creează o preocupare majoră în cazul persoanelor afectate. Aceasta se poate instala în mai multe circumstanţe: postpartum (după naştere), tulburări endocrine, anumite tratamente de fond, carenţe nutriţionale, după intervenţii chirurgicale, agresiuni cosmetice sau perioade stresante sau în cadrul alopecii androgenetice pe fondul predispoziţiei genetice.
Mezoterapia este o tehnică non-invazivă bazată pe micro-injecţii superficiale chiar sub epiderm în ţesuturile ţintă. Termenul “mezo” este derivat din mezoderm (stratul mijlociu al pielii). În mod normal, epidermul este o barieră în calea majorităţii substanţelor aplicate pe piele sub formă de soluţii, creme sau şampoane . Astfel, mezoterapia asigura pătrunderea substanţelor injectate chiar acolo unde este nevoie de ele, pentru a contribui la regenerarea părului.
Soluţia injectată poate conţine o gama largă de minerale, vitamine, aminoacizi, acizi nucleici şi coenzime care pot fi adaptate la nevoile individuale ale fiecărui pacient.
Mezoterapia reprezintă tratamentul care ajuta la vindecarea și regenerarea scalpului atât la femei cît și la bărbați. Acest procedeu reglează nivelul nutritiv, vitaminele, proteinele și factorii ce determină cresterea firului de păr, dar și îmbunătățirea circulației sângelui în scalp, revitalizeaza și întărește foliculii de păr și accelereaza cresterea parului.

Mezoterapia pentru scalp este un tratament rapid, care restabilește echilibrul hormonal și îmbunătățește aspectul parului recăpătând grosimea și structura într-un interval scurt de timp.

Programează-te acum!