750 MDL / 1 oră
Peeling Mandelic
Peelingul chimic Mandelic este un produs destinat tenurile sensibile, cuperozice sau reactive, fiind cel mai blând dintre exfolianții de tip acizi alfa-hidroxi. Este un produs profesionist, care se utilizează în cabinetele de estetică și dermatologie

Acidul mandelic acționează pentru a dizolva conexiunile dintre celulele aflate pe suprafața pielii. Astfel, un peeling chimic mandelic va accelera eliminarea celulele moarte și regenerarea țesuturilor de dedesubt. Studiile clinice i-au dovedit eficiența și în combaterea petelor și discromiilor, ceea ce îl face o alegere bună și pentru persoanele cu pigmentări datorate expunerii excesive la soare.
Deși este mai blând decât un peeling chimic glicolic, acidul mandelic oferă aceleași beneficii principale: o piele mai suplă, catifelată, tonifiată și luminoasă, cu pori curați și riduri estompate. Avantajul major constă în utilizarea pe tenurile sensibile, predispuse la reacții alergice sau cuperoză. Acțiunea sa poate fi încetinită, comparativ cu alte tipuri de peeling chimic, dar efectele par a dura timp mai îndelungat, conform ultimelor cercetări publicate în domeniul dermatocosmeticii.
Programează o consultație cu specialiștii SUAV