De la 4400 MDL
Augmentare bărbie
Marirea buzelor este procedeul chirurgical in care, prin injectarea a diferite produse, se obtine augmentarea volumului buzelor. Procedeul imbunatateste relatia proportionala cu nasul precum si cu celelalte structuri faciale, obtinanadu-se o gura senzuala cu buze pline, si un zambet atragator. Aceste tratamente injectabile umplu ridurile de pe suprafața buzelor și redau volumul buzelor care și-au pierdut forma și structura ca parte a procesului de îmbătrânire.
Procedurile de augmentare a buzelor sunt realizate prin injectarea acidului hialuronic, o proteină naturală a zahărului care hidratează pielea prin reținerea apei și oferă suport țesuturilor pielii.
Acidul hialuronic are are in compozitia sa adaugat, pentru un plus de confort, lidocaina – un anestezic cu efect local. De asemenea, medicul poate alege, sa utilizeze in mod suplimentar crema anestezic pentru a asigura tratamentul cel mai confortabil posibil.

Ca efect, anestezicul va da o usoara amorteala si o usoara senzatie de furnicaturi in zona care a fost injectat.

Tratamentul propriu zis de mărire a buzelor durează aproximativ jumătate de oră, efectele fiind vizibile imediat. Cu toate acestea, rezultatul final se obține după aproximativ 2 săptămâni, iar acest lucru este extrem de important de reținut deoarece aspectul initial, imediat după injectare, va fi diferit de cel final, în care acidul hialuronic a retenționat apa și a ajuns la volumul optim.
Programează o consultație cu specialiștii SUAV