De la 600 MDL
Peeling zona mâinilor
Mâinile arată vârsta unei persoane, deoarece este mai dificilă întinerirea acestei zone decât fața. Pielea mâinilor este subțire, practic lipsită de glande sebacee și este predispusă la deshidratare și uscăciune. Factorii externi agresivi, cum ar fi curățarea umedă, spălarea veselelor, irită pielea mâinilor. Folosiți produse nutritive și care păstrează umezeala pentru a vă menține sănătos mâinile. Peelingul pentru mâini reface bariera hidrolipidică, protejează împotriva deshidratării, înmoaie, calmează și protejează pielea mâinilor.
Pentru a menține netezimea pielii mâinilor, un aspect sănătos, merită să folosiți produse speciale, peeling și măști pentru mâini.

Măștile și exfoliantele sunt un proces la fel de important ca și hidratarea și hrănirea. De 1-2 ori pe săptămână, este necesar să exfoliați pielea mâinilor cu un scrub pentru a elibera stratul superior de celule moarte. După aceea, este necesar să aplicați masca pe piele pentru a obține o piele netedă și reînnoită a mâinilor ca rezultat.

Mâinile frumoase sunt o parte integrantă a atractivității feminine, au nevoie de atenție la fel de mult ca fața sau corpul. Totuși, dacă nu ai grijă de ei, aceștia îți pot oferi ulterior vârsta sau chiar pot da câțiva ani în plus.

*Recomandat lunar cîte o procedură.
Programează o consultație cu specialiștii SUAV