1200 MDL / 1 oră
Peeling Versicolor Easy Droxy
Superficial Easy Droxy Complex Peel este un peeling nou, unic, cu o gamă completă de efecte controlate - de la epidermă până la stratul reticular al dermului. Acest peeling se caracterizează prin eficiență ridicată, ușurință în utilizare și absența complicațiilor în perioada post-peeling.
Una dintre caracteristicile unice ale acestui peeling este forma sa - este un gel lichid-cristalin dens, care exclude contactul rapid al acizilor cu pielea. Este cel mai convenabil pentru aplicare uniformă și are un pH scăzut. Emulsia neutralizantă „Versicolor”, inclusă în kit, nu are analogi pe piața cosmetică.

Nu afectează activitatea socială a pacientului. Eficient pentru orice tip și grosime de piele. Aplicabil în orice moment al anului.
Peeling Easy Droxy are o compozitie multicomponentă și este multifuncțională. Aceasta este o nouă tehnologie brevetată concepută pentru a corecta și îmbunătăți culoarea, relieful și textura pielii.

Acizi AHA + acid Kojic - este această combinație bogată care ajută la corectarea problemelor legate de vârstă și estetice, concentrându-se pe resursele fiziologice ale celulelor pielii. Compoziția este selectată ținând cont de procesele histologice, biochimice și fiziologice care apar în piele. Acțiunea de peeling are ca scop îmbunătățirea caracteristicilor calitative ale pielii, îmbunătățirea proceselor metabolice și regenerarea și stimularea metabolismului.

Glicolic - regenerare și stimulare a celulelor. Are capacitatea de a reduce hiperpigmentarea.
Lapte - efect de exfoliere, hidratare și întinerire.
Lămâie - acțiune antioxidantă, de albire și bactericidă, precum și lupta împotriva radicalilor liberi;
Salicilic - actiune comedolitica, antiinflamatoare si exfolianta.
Kojeva - inhibă activitatea tirozinazei, reduce decolorarea. Introdus pentru combaterea pigmentării.
Programează o consultație cu specialiștii SUAV