De la 1200 MDL
Injectări lipolitice de drenaj
Lipoliza chimică este o procedură non-invazivă, care constă în injectarea unui amestec de substanțe naturale active, amestec ce topește depozitele localizate de țesut adipos.

Lipoliza injectabilă îmbunătățește structurile pielii și stilumează drenajul limfatic. Lipoliza este recomandată dupa procedura de lipoaspirație, deoarece ajută la eliminarea și netezirea eventualelor depozite de țesut adipos ramase. În același timp ajuta și la întinderea pielii, conferindu-i elasticitate.
Prin topirea depozitelor localizate de grăsime, se sparg și nodulii celulitici, până la eliminarea totală, pielea devinind mai netedă și mai fermă. Lipoliza chimica nu este indicata pentru pierderea în greutate sau pentru eliminarea de depozite adipoase mari de la nivelul abdomenului sau coapselor.
O singură procedură de lipoliză nu este suficientă pentru a ajunge la rezultatul dorit.
Prin topirea depozitelor localizate de grăsime, se sparg și nodulii celulitici, până la eliminarea totală, pielea devenind mai netedă și mai fermă.
Lipoliză chimică nu este indicată pentru pierderea în greutate sau pentru eliminarea de depozite adipoase mari de la nivelul abdomenului sau coapselor.
În funcție de necesitățile fiecărui pacient, medicul specialist îi va recomanda numărul necesar de ședințe pentru a obține cel mai bun rezultat. Se recomandă în general 6-8 ședințe, dar în funcție de condiția pielii pot fi necesare mai multe ședințe.
Ședințele se efectuează la 3 săptămâni. Rezultatele sunt vizibile după aproximativ 2-3 ședințe la majoritatea pacienților. Rezultatele se văd de la o ședință la alta, prin diminuarea circumferinței zonei respective.
Programează o consultație cu specialiștii SUAV