2600 - 4400 MDL
Biorivitalizare față/gât/decolteu
Tratamente de biorevitalizare si hidratare cu acid hialuronic:
Tratamentele de biorevitalizare si de restructurare se adreseaza oricarui pacient indiferent de vârstă, deoarece pot fie să mențină calitatea și tinerețea unui derm tânăr, fie pot să refacă, să restructureze și să revitalizeze un derm afectat de vârstă sau de expunerile la soare.
Aceste tratamente sunt situate între terapiile tip mesoterapie și fillere cu acid hialuronic, deoarece au capacitatea de a reface structura normală a pielii (precum fac tratamentele de mesoterapie), dar si de a umple și hidrata o anumite zonă (precum acționează tratamentele cu acid hialuronic).

Substanțele folosite în tratamentele de revitalizare și restructurare conțin ca și substanță de baza acid hialuronic liber, sub diverse greutăți moleculare, fiecare moleculă având un rol bine determinat în refacerea pielii precum: hidratare intensă, stimulare de colagen și elastină, luminozitate, reduce roșeața pielii. Pe lângă acidul hialuronic există în compoziția substanțelor folosite și aminoacizi esențiali care au rol dermo-restructurant precum glicina, lizina, leucina, izoleucina și prolina, vitamine precum vitamina B6 și oligoelemente precum zinc și cupru. Toate aceste elemente contribuie la refacerea dermului, la îmbunătățirea structurii și a hidratării lui.
Programează o consultație cu specialiștii SUAV