Sun Shield™ Mineral Broad Spectrum SPF 50
1100
MDL
MDL

Sun Shield Mineral Broad Spectrum SPF 50 are o textura translucida si se absoarbe rapid in piele, fiind ideal pentru pielea sensibila post-proceduri. Ofera protectie completa impotriva razelor UVA si UVB si protejeaza impotriva razelor IR si luminii HEV, inclusiv lumina albastra (solara sau digitala), care poate cauza imbatranirea prematura a pielii.


Beneficii cheie:

• Noua sa formula ofera protectie completa impotriva imbatranirii premature a pielii

• Recomandata de Skin Cancer Foundation ca fiind eficienta impotriva efectelor nocive ale razelor solare

• Formula non-comedogenica, hipoalergenica si testata dermatologic

• Se absoarbe rapid si este delicata cu pielea

Sun Shield Mineral Broad Spectrum SPF 50 a fost reformulata special pentru a oferi protectie completa impotriva imbatranirii premature a pielii.
Aceasta crema cu SPF non-uleioasa actioneaza rapid pentru a va proteja de razele daunatoare UVA si UVB. Noua formula este infuzata cu extract de caltunas pentru a proteja si impotriva razelor IR si luminii HEV.
Aceasta abordare completa pentru protejarea pielii impotriva razelor ultraviolete este non-comedogenica, hipoalergenica si testata dermatologic, fiind astfel ideala pentru pielea sensibila post-proceduri.

Cu un finisaj translucid , aceasta abordare inovatoare a cremelor de protectie solara minerale, cunoscute și sub denumirea de creme de protectie solara fizice, este potrivita pentru toate tipurile si nuantele de ten.

Produse similare