CLENZIderm M.D.® Acne System
2500
MDL
MDL

Un protocol complet, pentru persoanele cu tenul seboreic sau predispus la acnee, formulat în mod specific pentru pielea normală și grasă

Tratament anti-seboreic in 3 pasi formulat pentru persoanele cu ten gras sau predispus la acnee. CLENZIderm M.D. Acne Therapeutic System include ingrediente dovedite clinic, care previn excesul de sebum, oferind tenului un aspect curat, sanatos.


Beneficii cheie:

  • Patrunde in profunzimea porilor pentru a indeparta bacteria care cauzeaza acneea
  • Dovedit eficient in ameliorarea acneei usoare si moderate
  • Previne aparitia eruptiilor

Sistemul include:

  • Obagi CLENZIderm M.D. Daily Care Foaming Cleanser 118ml
  • Obagi CLENZIderm M.D. Pore Therapy 118ml
  • Obagi CLENZIderm M.D. Therapeutic Moisturizer 50ml

Tipuri de ten: Ten Normal, Ten Gras

Indicatii: Ten Seboreic

CLENZIderm M.D. este special creat pentru tenul predispus la acnee. Propionibacterium acnes – bacteria care cauzeaza acneea – se dezvolta in pronfunzimea porilor, fiind dificil de patruns. CLENZIderm M.D prin intermediul continutului de acid salicilic ajuta la combaterea acneei de la sursa.Kit-ul include:

•CLENZIderm M.D. Daily Care Foaming Cleanser: O formula anti-acneica de curatare delicata, sub forma de spuma, ce contine 2% acid salicilic si menthol. Acidul salicilic ajuta la eliminarea celulelor moarte de la suprafata pielii, iar mentholul calmeaza pielea iritata.

•CLENZIderm M.D.® Pore Therapy: Ajuta la curatarea porilor, conferind o senzatie de prospetime tenului

•CLENZIderm M.D. Therapeutic Moisturizer: Cu 20% glicerina, aceasta formula are un efect calmant si protejeaza pielea pe parcursul tratamentului anti-acneic.

Avand in vedere ca poate cauza uscarea tenului, incepeti cu o singura aplicare pe zi, apoi puteti creste gradual la 2 sau 3 aplicari pe zi in functie de necesitati sau la recomandarea medicului. Daca uscaciunea sau descuamarea pielii devin deranjante, reduceti la o singura aplicare pe zi sau o data la 2 zile. Daca iritatia devine severa intrerupeti folosirea produselor si consultati medicul. Aplicati o crema cu factor de protectie solara in caz de expunere la soare. Nu lasati la indemana copiilor. In caz de inghitire accidentala, cereti asistenta medicala sau contactati un toxicolg de indata. Doar pentru uz extern.

Produse similare